Blogia
Nou món

No al fòrum 2004 (2),

El parking 7 euros.
Per parlar de pobresa i desigualtat perquè conviden a rics?
Perquè s'ha de pagar per tot?
Aquest és el fòrum de les cultures o dels rics?
Si volen tenir una festeta els rics a costelles dels pobres, al menys que no se'ns fotin a la cara dient que ho fan pels pobres.
El fòrum per internet també s’hagués pogut fer i molt més barat. Si és que realment volien que la gent pogués parlar lliurement, Per què no ho han fet per internet? Per què només parlen els que han pogut pagar una entrada caríssima? Per què cobren els que van a parlar? Com el Clinton i d’altres que no són precisament pobres. Si ja desprès diran que ho donen a una ONG.
Com se’n foten de la gent, del poble. A més encara tenim que posar bona cara davant el malbaratament de diners que han fet. Totes les teles matxacant fent propaganda.
Pronostico que això serà un fiasco perquè s’ha fet d’esquena a la gent. S’ha fet amb el nom de les cultures sense comptar amb elles. Només funciona aquest fòrum a base de talonari. Si la gent vol parlar, no fa falta que ens paguin res. No ens fa falta cap Palau triangular, ni res. Al carrer, a un parc podem parlar la gent.
Allí anirem a veure a les altres cultures i desprès ens oblidarem. Però ja haurem complit amb el ritus que ens marquen aquests del poder que se’n foten de les necessitats reals de la gent. Com la vivenda. Quin bon negoci han fet. Expropiacions a primera línia de platja per fer un muntatge. Per fer pisos , o ajuts socials no he vist mai tanta pressa. Clar això no interessa. Millor tenir a la gent agafada. Que no puguin pensar. Amb els problemes diaris ja tenen prou. com per pensar en cultures i diversitat.

0 comentarios